SeniorNet Norrköping är dataföreningen för dig som är 55+. Vår ambition är att lära varandra att hantera dator, pekplatta eller smartphone utifrån våra egna behov och möjligheter.  
 

ra medlemmar och gäster är välkomna på ÖPPET HUS helgfri måndag, tisdag, onsdag, klockan 9.30-12.00 i vår föreningslokal. Där har Du tillgång till våra datorer och värdar som hjälper dig tillrätta. 

Korta Föreläsningar måndagar och tisdagar kl. 10.00-10.30. Kom i god tid! Information i länk till höger.
 

Att kunna använda datorn för olika praktiska uppgifter och snabbt kunna söka efter information på Internet är både givande och roligt. Även att hålla kontakt med familj och vänner via e-post. Vi erbjuder flera datautbildningar, såväl för nybörjare som för Dig, som kan grunderna och vill lära lite mer eller något helt nytt.

Våra populära endagskurser finner Du under länk till höger.

Samarbetspartner:
SeniorUniversitetet i Norrköping
www.senunkpg.se 
Studieförbundet Vuxenskolan
www.sv.se
SPF Seniorerna S:t Olof Norrköping www.spfseniorerna.se/stolofnorrkoping

Som medlem stöttar du vår verksamhet. Vår förening är beroende av frivilliga krafter som ställer upp och hjälper till som värdar, kursledare, föredragshållare, support, m.m. Har du idéer eller lust att hjälpa till hör av dig till: styrelse@seniorit.se

Sponsorer:
Swedbank Alfa fond
Norrköpings bästa

När du handlat på CITY GROSS samla ihop dina kvitton och ta med dem nästa gång du besöker oss. Vi får en återbäring när våra medlemmar handlar hos dom som tack. Välkommet tillskott i föreningskassan.

Ändring av postadress, e-post-adress och tel. nr meddelas till: kassor@seniorit.se

Organisationsnummer: 825003-6954
Bankgiro: 5468-3446
Telefon: 073-4098935 (endast under öppet hus)     

Vi finns på FACEBOOK


Webbansvarig: webbansvarig@seniorit.se