2021-06-16

 

SeniorNet Norrköping är en dataförening för Dig som är 55+. Vår ambition är att ge seniorer kunskap om hur den digitala (datoriserade) världen påverkar vår vardag, genom att hålla anpassade kurser och föreläsningar. Vi erbjuder datakurser, såväl för nybörjare, som för dig som kan grunderna och vill lära dig lite mera eller något helt nytt.

 

Lokaler

Nu är det klart, våra nya lokaler väntar på att tas i bruk och vi ser fram emot att välkomna nya och gamla medlemmar till Hemgården, Saltängsgatan 7.


 

Pandemi

Med stöd av sjunkande smittspridning och att många av oss nu är vaccinerade , ser vi fram emot att snart kunna träffas ”på riktigt”.

Vi har börjad planera inför höststart i början av september 2021 och höstens kurser kommer att publiceras på SeniorNets och Studieförbundet Vuxenskolans hemsidor i början av augusti.

 

Zoom-möte

Alla medlemmar har under våren erbjudits gratis introduktion av videoprogrammet Zoom och som samhället ser ut i dag avseende olika Corona-restriktioner måste vi ha beredskap för både fysiska och digitala kurser och möten. Vi kommer därför att även under hösten erbjuda våra medlemmar en kostnadsfri introduktion av videoprogrammet Zoom.

 

Årsmöte

Årsmöte är planerat till onsdag den 25 augusti, Hemgården, Saltängsgatan 7.

Kallelse och information kommer senare.

Eventuella motioner som Du önskar få behandlade vid årsmötet skall vara styrelsen tillhanda senast 31 juli 2021 via e-post styrelse@seniorit.se eller sekreterare@seniorit.se .

Föreningens stadgar hittar Du på vår hemsida.

 

Vi behöver flera aktiva i föreningens verksamhet.

Du är välkommen att hjälpa till som kursledare, handledare, föreläsare, värd, IT-support eller kanske skulle du vilja arbeta med vår hemsida. Hör av dig via e-post sekreterare@seniorit.se och berätta vad du önskar bidra med. Du behövs.

 

Vi önskar er alla

EN SOLIG SKÖN SOMMAR

 

Styrelsen SeniorNet Norrköping

 

IT Support

Är du i behov av hjälp med din dator, smartphone, surfplatta eller annat IT-problem? Hör av dig till oss och berätta om dina problem skall vi försöka hjälpa dig antingen genom ett fysiskt möte eller via telefon-support.

Mejla i första hand till: kassor@seniorit.se eller sekreterare@seniorit.se  eller ring Mobil Nr 0768–39 12 32 (kassör) eller 0703-57 12 71 (sekreterare).

 

---------------------------------------------------------------------

Samarbetspartner:
SeniorUniversitetet i Norrköping 
www.senunkpg.se  
Studieförbundet Vuxenskolan 
www.sv.se
SPF Seniorerna S:t Olof Norrköping
www.spfseniorerna.se/stolofnorrkoping

Som medlem stöttar du vår verksamhet. Vår förening är beroende av frivilliga krafter som ställer upp och hjälper till som värdar, kursledare, föredragshållare, support, m.m. Har du idéer eller lust att hjälpa till hör av dig till: 
styrelse@seniorit.se

Sponsorer:
Swedbank Alfa fond
Norrköpings bästa

Ändring av postadress, e-post-adress och tel. nr meddelas till: kassor@seniorit.se