2021-04-23

 

 

SeniorNet Norrköping är en dataförening för Dig som är 55+. Vår ambition är att ge seniorer kunskap om hur den digitala (datoriserade) världen påverkar vår vardag, genom att hålla anpassade kurser och föreläsningar. Vi erbjuder datakurser, såväl för nybörjare, som för dig som kan grunderna och vill lära dig lite mera eller något helt nytt.

 

Nya Lokaler

Iordningställandet av våra nya lokaler börjar ta form, bord, stolar och datorer är på plats och vi hoppas snart kunna välkomna våra medlemmar till Hemgården - Saltängsgatan 7.


Pandemi

På grund av pandemin väljer vi att fortsätta pausa Öppet Hus, Föreläsningar och Kursverksamhet. Vaccinet skänker oss hopp om att snart kunna komma igång med vår verksamhet och träffas ”på riktigt” igen.

 

Zoom-möte

Intresset var stort för vårt erbjudande om introduktion av videoprogrammet Zoom. Ett fyrtiotal medlemmar har nu fått en grundläggande utbildning i programmet och flera väntar på sin tur.

Vår målsättning är att alla som vill ska kunna delta i ett Zoom-möte och vårt erbjudande till våra medlemmar om en kostnadsfri introduktion av programmet kvarstår. Du anmäler ditt intresse via e-post sekreterare@seniorit.se eller ring mobil Nr 0703-57 12 71.

 

IT Support

Är du i behov av hjälp med din dator, smartphone, surfplatta eller annat IT-problem? Hör av dig till oss och berätta om dina problem skall vi försöka hjälpa dig antingen genom ett fysiskt möte eller via telefon-support.

Mejla i första hand till: kassor@seniorit.se eller sekreterare@seniorit.se  eller ring Mobil Nr 0768–39 12 32 (kassör) eller 0703-57 12 71 (sekreterare).

 

---------------------------------------------------------------------

Samarbetspartner:
SeniorUniversitetet i Norrköping 
www.senunkpg.se  
Studieförbundet Vuxenskolan 
www.sv.se
SPF Seniorerna S:t Olof Norrköping
www.spfseniorerna.se/stolofnorrkoping

Som medlem stöttar du vår verksamhet. Vår förening är beroende av frivilliga krafter som ställer upp och hjälper till som värdar, kursledare, föredragshållare, support, m.m. Har du idéer eller lust att hjälpa till hör av dig till: 
styrelse@seniorit.se

Sponsorer:
Swedbank Alfa fond
Norrköpings bästa

Ändring av postadress, e-post-adress och tel. nr meddelas till: kassor@seniorit.se