2021-10-16

 

SeniorNet Norrköping är en dataförening för Dig som är 55+. Vår ambition är att ge seniorer kunskap om hur den digitala (datoriserade) världen påverkar vår vardag, genom att hålla anpassade kurser och föreläsningar. Vi erbjuder datakurser, såväl för nybörjare, som för dig som kan grunderna och vill lära dig lite mera eller något helt nytt.

 

Lokaler

Vi startar nu upp i våra nya lokaler och ser fram emot att välkomna nya och gamla medlemmar till Hemgården, Saltängsgatan 7.

 

Öppet Hus

Vi kommer att ha Öppet Hus måndagar och onsdagar kl. 09.30-12.00. Måndagar kan du lyssna på intressanta föreläsningar i aktuella ämnen med möjlighet att ställa frågor. Onsdagar finns vår IT-support på plats som kan ge råd och hjälp kring tekniska problem. Tag gärna med egen bärbar dator, surfplatta eller smartphone. Tillgång finns alltid till föreningens datorer.

 

Pandemi

Pandemin är inte över än, och vi fortsätter visa hänsyn, hålla avstånd och undvika trängsel.

Våra kursledare och handledare är fullt vaccinerade, och du som

besöker oss behöver också vara det.
                                                                  

Vi behöver flera aktiva i föreningens verksamhet.

Du är välkommen att hjälpa till som kursledare, handledare, föreläsare, värd, IT-support eller kanske skulle du vilja arbeta med vår hemsida. Hör av dig via e-post sekreterare@seniorit.se och berätta vad du önskar bidra med. Du behövs.

 

Välkomna till en spännande, som vi hoppas Corona-fri höst.

Styrelsen SeniorNet Norrköping

 

IT-support

Är du i behov av hjälp med din dator, smartphone, surfplatta eller har annat IT-problem och ej har möjlighet att besöka oss på Öppet Hus, onsdagar hör av dig till oss och berätta om dina problem via e-post kassor@seniorit.se eller sekreterare@seniorit.se  eller ring Mobil Nr 0768-39 12 32 (Björn kassör) eller 0703- 57 12 71 (Kerstin sekreterare).

---------------------------------------------------------------------

Samarbetspartner:
SeniorUniversitetet i Norrköping 
www.senunkpg.se  
Studieförbundet Vuxenskolan 
www.sv.se
SPF Seniorerna S:t Olof Norrköping
www.spfseniorerna.se/stolofnorrkoping

Som medlem stöttar du vår verksamhet. Vår förening är beroende av frivilliga krafter som ställer upp och hjälper till som värdar, kursledare, föredragshållare, support, m.m. Har du idéer eller lust att hjälpa till hör av dig till: 
styrelse@seniorit.se

Sponsorer:
Swedbank Alfa fond
Norrköpings bästa

Ändring av postadress, e-post-adress och tel. nr meddelas till: kassor@seniorit.se